raadslid

Anja van Duren

Anja van Duren

Over Anja van Duren

anjapvda@hotmail.nl

Mijn naam is Anja van Duren,ik ben 42 jaar en woon in Muntendam.

Ik woon samen met Johan Middel,ben moeder van 4 kinderen waarvan een studerend in Wageningen(Josco) en een studerend aan de Hanzehogeschool Groningen (Roxana)deze twee zijn uitwonend en ik heb nog twee thuiswonende kinderen van 8 en 7 jaar.(Jaedyn en Cailean).

Naast mijn fijne taak als moeder werk ik 32 uur bij Diamant Schoonmaakbedrijf in Groningen op kantoor. Twee jaar geleden werd ik door Gosse Huizenga en Wilma Biezen gevraagd om lid te worden van de PvdA. Dit was op de jaarmarkt in Muntendam. Aangezien ik vind dat je wel kunt roepen maar als je daadwerkelijk iets wilt bereiken je toch  je in moet zetten ben ik lid geworden. Ik ben begonnen in het bestuur van de afdeling Menterwolde als secretaris en afgelopen jaar heb ik me dan kandidaat gesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Ik wil me gaan inzetten voor de sociale voorzieningen in onze gemeente(dorpshuizen, heemtuin, zwembaden), de jeugdzorg en jongeren een zeer belangrijke groep in onze gemeente (weer goed laten draaien van de jeugdsozen bv). Beloven kunnen we niets maar neem van mij aan dat nu verstandig kiezen erg belangrijk is. Scholing volgen voor de taken die  er nu op ons afkomen is onmisbaar! Dus het is zaak op een Landelijke partij te stemmen deze mensen worden namelijk geschoold voor alle taken die op hen afkomen! Ook ik ben er klaar voor dus  Kies verstandig Stem PvdA lijst 1 op 19 maart 2014 .

Door Anja van Duren